Hop til hovedindholdet

LykkeLiga logo

LykkeCup 2024 - Danmarks lykkeligste sæsonfinale


Dato og tid

Lørdag d. 1. juni 2024 kl. 09:00 til 21:30

Tilmeldingsfrist

Onsdag d. 1. maj 2024 kl. 23:55

Sted

Jyske Bank Boxen, Kaj Zartows Vej 7, 7400 Herning Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

LykkeCup 2024 - Danmarks lykkeligste sæsonfinale


LykkeCup 2024 - Danmarks lykkeligste sæsonfinale

Trætte ben, rørende øjeblikke og smil der brænder sig fast i din hjerne. LykkeCup 2024 bliver én stor kærlighedsgryde, hvor alle stjerner skal opleve lykken ved at få en ny ven, og hvor vi skal hylde spillere, forældre, søskende og trænere. Vi skal selvfølgelig også spille håndbold, danse, kramme og alt derimellem. Vi kan godt garantere, at Jyske Bank Boxen kommer til at boble af fællesskab og lykke, og lige netop derfor skal du tilmeldes Danmarks lykkeligste sæsonfinale. 

LykkeLiga spillemæssige niveauer
Kernen af LykkeCup er den gode oplevelse. Derfor bruger vi vores spillemæssige niveauer til at inddele hold, så alle vores håndboldstjerner får den bedst mulige oplevelse på håndbolden. Du bliver derfor bedt om at angive, hvilket LykkeLiga-niveau din stjerne er. Er du i tvivl, så spørg endelig jeres trænere, eller TRYK HER FOR AT SE NIVEAUERNE. Alle hold laves i tæt samarbejde med trænerne, så vi sikrer tryghed og hensyn til alle spillere. 
Er din stjerne fyldt 18 år, er han/hun LykkeLiga Ungdomsspiller. 

Uden mad og drikke, dur helten ikke
Og lige præcis derfor tilbyder Messecenteret igen i år en lækker frokost til både spillere, forældre og fans. Derudover er det også muligt at købe en snackbox lavet af Normal til en flad 10’er. Begge muligheder tilføjes under tilmeldingen. 

Verdens bedste Cheftrænere
Er du Cheftræner i LykkeLiga, så er dette afsnit til dig. Du kan ikke blive hyldet nok, og derfor får alle trænere en helt unik Cheftræner t-shirt. Derudover er frokost inkluderet i prisen. Vi glæder os til at skabe den lykkeligste dag sammen med dig.

Overnatningsmuligheder
Ønsker I at overnatte tæt på Jyske Bank Boxen, er der et hav af hoteller og mulighed for at leje et Airbnb i området - dét står I selv for.
Der vil være mulighed for at tage campingvogn med, og campere lige bag Jyske Bank Boxen, og vi forsøger ligeledes at stable et samarbejde op med en lokal skole, så skoleovernatning også bliver en mulighed for hele familien. Skriv en mail til signe@lykkeliga.dk for yderligere information. Ønsker I at overnatte i campingvogn, skal I også sende en mail - herefter kvitterer vi med praktisk info.

Bekræftelse
Når tilmeldingen er gennemført, modtages en bekræftelse på mail. Husk at tage den med på dagen, da det er adgangsbilletten til LykkeCup 2024. 

*Købte billetter refunderes ikke efter sidste tilmeldingsdato.

Spørgsmål
Har du et spørgsmål eller to, så send det afsted til signe@lykkeliga.dk eller ring på 22 16 51 36.

De allerlykkeligste hilsner fra 

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

LykkeLiga
Tlf: +45 22165136
signe@lykkeliga.dk

Kontaktinformation til arrangør

LykkeLiga
Tlf: +45 22165136
signe@lykkeliga.dk